"El que mira cap a fora, somnia,el que mira endins, desperta."

"El que negues, et sotmet, el que acceptes, et transforma." Jung


El moment és ARA. Em reconnecto. Jo sóc poder aquí i ara. Jo sóc amor en acció


Mis pasos en el camino - Les meves passes en el camí

25.11.11

Secrets i Xiu lian - Paraules del mestre de Chi Kung del Cel, TIAN GONG, LETIAN SHI FU


Fa temps, després d'una connexió amb els mestres del cel al despertar-me a mitjanit i a través d'una telepatia, vaig rebre i vibrar en les següents afirmacions.

"Jo sóc amor en acció." "Jo sóc poder aqui i ara"

I em vaig dormir.

L'endemà em preguntava amb el meu nivell de comprensió de petit ésser humà: què deuen voler dir a nivell pràctic aquestes afirmacions? en la meva vida normal...

Han passat uns mesos des d'aquest fet i un dia, de la manera més simple, com realment és mou l'univers, lluny de la complicació que sempre creiem que és tot, vaig pensar...

"Jo sóc poder aqui i ara" no és res més que l'acció per a ser tot el millor que puc ser. Fer tot el millor que jo puc fer. Amb l'essència dels meus valors i la prova de les meves febleses d'humà.
I sempre tenir com objectiu excel.lir, brillar en aquesta acció. Donar al món el teu millor TU.
És aqui on jo tinc el meu propi poder. Potser fins i tot, com diu la meva professora de Tian gong, Camina, quasi la meva obligació vital.

A vegades hem feia cabòries pensant en " poder" com: telepatia, clarividencia, videncia, totes les ...encies.
És clar!, no s'han de descartar, però ara veig que és més senzill.

La possibilitat de dons especials en els éssers humans, és un fet molt més proper del que a primera vista ens podem creure, però no és això el que m'interessa en aquest escrit.

Llegint una de les conferències del meu mestre LETIAN SHI FU, parla del concepte "Xiu lian". Xiu lian vol dir l'esforç d'un mateix per a ser millor persona. Implica que un actua amb la consciència de trascendència còsmica, que les seves accions tenen aquesta trascendència i que com diu el mestre "uno actúa cuidadosamente para conseguir el bienestar del ser humano y de la naturaleza", "...se trata de la integración de la Humanidad en el gran cosmos y de la unificación del ser humano con el Universo". http://www.tiangong.es/wp-content/uploads/IntegracionDeLaHumanidadEnElUniverso.pdf

Important el Xiu lian, no? Que més es pot dir? Per a mi aquest el poder. Per què no provar ser una persona extraordinària?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada